Siirry pääsisältöön

700

Lukuja on monia. Mulle on elämässä ollut tärkeä numero 7.
Aikanaan omaksi pelinumeroksi valikoitui #7 kun näin John Elwayn ”The Driven” vuonna 1986. https://www.youtube.com/watch?v=wSRfwJlnuBM
Pelasin jonkun verran myös numerolla 77, kun pelipaikka oli linjassa. Pelasin nuorempana alasarjoissa myös lentopalloa, ja numerolla 7 tietenkin. Kännykkänumeroa valitessa aikanaan siinä piti olla monta 7 numeroa.

Onko numerolla väliä vai ei, en tiedä, mutta kyllä mulla tietynlainen taikausko on ollut omaan pelinumeroon ja numeroon 7. Ja täytyy olla kiitollinen myös valinnasta Crocodiles Hall of Fameen numerolla #7 tietenkin.
Tilastollisesti pelinumeroilla ei taida olla merkitystä, mutta tuo henkinen puoli on ihmisen mielessä jännä ominaisuus.

No 700 on hieno luku ja se on 2019 kaudelle myytyjen Crocodiles kausikorttien määrä. 1990 -luvulla saimme parhaana vuonna myydyksi 260 kappaletta kausikortteja.

Viime syksynä mietittiin porukalla, mitä jos kokeillaan hiukan hullumpaa kausikorttikampanjaa ja tavoitellaan kunnon myyntimääriä. Hinta kausikortille laitettiin kiinnostavaksi ja fanimme vastasivat kutsuun. Jouluun mennessä oli myyty yli 400 kausaria ja myynti jatkui mukavasti koko kevään ollen huhtikuulla jo yli 700 kappaletta.
Tästä täytyy antaa iso kiitos faneillemme ja aktiivisille kausarien myyjille. Tälläinen määrä näkyy varmasti myös kesän kotiotteluissa, jotka alkaa 25.5. keskarilla Saintsia vastaan.
Aktiivipeliuran oon jo lopettanut, mutta Äijäliigassa (4-divari) oon jonkun verran pelaillut, numero on ollut tietysti #7. Oliskohan tänä vuonna jo pelihommienkin kohdalla laitettava harttarit naulaan. Kotiturnaus olisi Seinäjoella 6.7. joten siinä olis pari 7 samalle päivälle.
No katotaan nyt, olisko jo parempi antaa nuoremmille enemmän aikaa kentällä sillä sen verran kovia pelimiehiä meidän nuoremmissa jo on.

Jarza  HOF #7

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Minä vai me

Yksi joukkueurheilun hienouksista on, että joukkueen kemia voi olla se menestyksen ratkaiseva tekijä, vaikka taitotasot ei olisikaan toisen joukkueen tasolla. Kun joukkue ja sen jäsenet ymmärtävät toistensa merkityksen tulee siitä joukkueesta suurempi kuin pelaajien summa. Tähtiä tulee aina joistakin pelaajista ja toiset tekee maaleja. Media kirjoittaa joistakin joukkueen jäsenistä, mutta se joukkue joka menestyy tietää että jokaisen panos on tärkeä. Juttelin Viime kesänä Maurice ”Mo”  Draytonin kanssa, Mo valmentaa Green bay Packersissä eli urheilubisneksen huipulla. Mo kertoi, että jopa NFL:ssä etsitää nykyään parasta henkilöä, ei välttämättä parasta fyysisesti. Toki jos olet vielä fyysisesti huippu, niin varmasti paikka löytyy liigasta. Kuinka rakentaa henkeä omaan joukkueeseen. Asennetta on vaikea tuoda ulkopuolelta, se pitää löytyä jokaiselta itseltään. Kun tätä asennetta on tarpeeksi monella tulee siitä joukkuehenki ja yleensä vahvan joukkuehengen omaava joukkue alkaa vo

Juniorit jyrää

Kävin katsomassa U13 juniorien harjoitusottelua Seinäjoen Elisa monitoimihallissa. Vastakkain oli Royals ja Crocodiles. Oli mahtavaa katsella kun molemmissa joukkueissa oli 20 pelaajan rosteri ja valmennus sekä huoltokin hyvin hoidettu. Kaikki järjestelyt toimi ja ottelu, vaikkakin vain harjoitus sellainen, oli hienoa seurattavaa. Molempien joukkueiden rosterissa oli huomattavia kokoeroja ja tuossa ikäluokassa niitä yleensä on myös taitotasolla sekä urheilullisuudessa. Tuomaristokin oli paikalla raitapaidoissaan tuoden arvokkaan lisän hienoon tapahtumaan. Kahviokin oli perustettu hallin tiloihin, joten kaikki hyvän tapahtuman elementit oli paikalla. Tuloksesta ei ole varmuutta, mutta taisi Vihreä olla tällä kertaa niskan päällä. Molemmille tuli varmasti arvokasta kokemusta kesän sarjaa varten. Tuota Crocodilesin osaksi omistamaa Elisa monitoimihallia on tullut mietittyä useammankin kerran. Halli on nyt käytössä viidettä vuotta ja uskallan väittää, että Crocodilesin nousu S

Puheenjohtajan blogi palaa

Olin Crocodiles puheenjohtajana 2010-2013 ja silloin aloitin puheenjohtajan blogin kirjoittamisen. kuukausittaisen lyhyen seurayhteenvedon avulla kerron ajankohtaisia asioita. Nyt aloittaessani toisen kauden puheenjohtajan ajattelin jatkaa tätä PJ blogi perinnettä. Kirjoittamisessa on vielä haasteita, mutta niin kuin moneen muuhunkin asiaan suhtaudun, tekeminen opettaa tätäkin. Olen säilyttänyt aikaisemmat blogit ja ehkä niitä Croco webistäkin löytyy, mutta oli mielenkiintoista lukea yli 5 vuotta vanhoja juttuja. Samalla tuli mieleen, että kyllä Crocoissa tapahtuu paljon, vaikka ei sitä tässä myrskynsilmässä itse aina huomaakaan. Meillä on paljon hienoja vapaaehtoisia toimijoita ja tietankin valtavasti harrastajia. Välillä jonkin joukkueen tai toiminnan kohdalla on haasteita, mutta kyllä niistä yli on päästy ja päästään. Vuosi sitten kun aloitin uudelleen puheenjohtajana isoimmat haasteet oli talouden puolella. Tämä monesti liittyy kasvavaan toimintaan ja järjestelmien toi